Back to top

El bestiari ja està plantat a Cal Massó

Dins del context excepcional actual, la Festa Major de Misericòrdia també viu moments històrics. Un d'ells és la plantada del bestiari del seguici festiu a Cal Massó, en el que serà un dels punts importants de la festa de la patrona de Reus.

El bestiari i alguns elements del seguici ja es poden visitar al Centre d'Art de Cal Massó. Per primera vegada es podran veure els Gegants, el Carrasclet, l'Àliga o el Drac, entre d'altres, exposats a la sala. Des del consistori asseguren que, tot i el moment actual, aquesta Festa Major aportarà moments que es recordaran.

Com als altres actes de la Festa, per assistir a l'exposició del bestiari a Cal Massó caldrà adquirir una invitació que es pot aconseguir a través de la pàgina web de Reus Cultura. Precisament, el ritme d'adquisició i de demanda de tiquets és alt.

El bestiari ja està plantat a Cal Massó

La pandèmia ha obligat a reestructurar una altra Festa Major, que pel que fa als actes previs, dóna el tret de sortida avui mateix. El plat fort arribarà el pròxim divendres 25, dia de la Mare de Déu de Misericòrdia, amb la missa solemne a la plaça del Santuari i el posterior ball solemne curt de l'Àliga.

Paraules clau:

Notícies relacionades