Back to top

El bicibús de l'Escola Alberich i Casas ja és una realitat

Després de l'èxit de la prova pilot, hi ha la voluntat d'engegar les tres línies de recorregut aquesta mateixa setmana.

Deixar el cotxe aparcat a casa i anar en bici a l'escola, amb els amics i companys de classe. Així ho han fet una vintena de famílies en la prova pilot del bicibús de l'Escola Doctor Alberich i Casas. Una iniciativa que se suma a la de l'escola la Vitxeta que ja ha estat en funcionament durant aquest curs escolar.
 
Després de realitzar una enquesta a les famílies de l'escola, sobre la ubicació de les seves vivendes, van establir tres línies de recorregut per arribar fins al centre educatiu. La idea és començar amb un bicibús familiar, que pugui acabar tenint uns delegats i delegades que, per torns, s'encarreguin d'acompanyar el grup d'infants a l'escola.

El trànsit a primera hora del matí, tot un repte

Un dels principals reptes és la convivència amb el trànsit de cotxes de la primera franja del matí. Per aquesta raó, des de la comissió organitzativa han proposat 26 accions a realitzar des del consistori reusenc per millorar la seguretat de les línies creades. D'aquesta manera pretenen aconseguir que més famílies se sentin segures i confiïn en el projecte. Després dels bons resultats de la prova pilot, el bicibús entrarà en circulació aquesta mateixa setmana.

Paraules clau:

Notícies relacionades