Back to top

Blancafort reclama la vorera promesa

Indignació entre els veïns de Blancafort per l'incompliment de l'Ajuntament de Reus de construir una vorera que ha d'unir la urbanització amb el santuari de Misericòrdia. Els afectats, que s'han manifestat aquest dissabte, amenacen amb noves mobilitzacions si les administracions no posen solució al problema.
manifestació

Un centenar de veïns de Blancafort s'ha manifestat aquest dissabte per la carretera de misericòrdia per reclamar una vorera i carril bici que uneixi la urbanització amb el nucli urbà. El president de l'Associació de Veïns, Bartolomé Pluma, assegura que se senten "enganyats i manipulats" després que el consistori hagi reconegut que el projecte no es durà a terme durant aquesta legislatura per falta de diners, tot i que així s'hi va comprometre ara fa gairebé un any i mig, el setembre del 2015.

Els veïns, per la seva banda, alerten del perill que suposa anar a peu o en bicicleta pel voral de la carretera, i amenacen amb noves mobilitzacions si l'Ajuntament no es compromet en ferm a reprendre el projecte de la vorera i carril bici. En la protesta també hi han participat membres de la Federació d'Associacions de Veïns de Reus i de Bicicamp, que consideren intolerable que Blancafort estigui desconnectada del nucli urbà.

Paraules clau:

Notícies relacionades