Back to top

Un bloc de pisos del barri Fortuny, sense llum durant nou dies

En total, 20 habitatges i 4 locals s'han vist afectats per un incendi a la caixa de comptadors de l'edifici. Els veïns denuncien la sensació d'abandonament en què es troben, després que tothom s'hagi passat la pilota i ningú assumeixi el seu error.
Bloc de pisos del barri fortuny de reus

Sense llum durant nou dies. Així han estat els veïns d'un dels blocs de pisos del Carrer Pi i Maragall de Reus, al Barri Fortuny, a conseqüència d'un incendi a la caixa de comptadors de l'edifici.

Des de les nou de la nit del passat 4 de gener, una vintena de famílies han hagut de sobreviure a base d'estufes de butà, llanternes i espelmes, segons explica Sònia Fernández, una de les veïnes afectades. Tot plegat, amb les festes de Reis pel mig.

"El dia de Reis el meu fill em va dir que no volia joguines, sinó que volia que li tornessin la llum"

Amb llum, però temporal

Malgrat que a principi d'aquesta setmana, els veïns ja han tornat a tenir llum a les seves cases, asseguren que no és definitiu, sinó que es tracta d'una solució temporal.

Ningú se'n fa responsable

Ara, però, la preocupació dels veïns passa per saber com s'arreglarà tot aquest incident. I és que, segons asseguren, "ningú ha tingut la intenció de voler-ho arreglar" i s'han anat passant la pilota d'uns als altres.

Paraules clau: