Back to top

Bodega La Parra, la mateixa essència des del 1955 a Reus

El negoci va ser traspassat ara fa uns anys, però el nou propietari ha mantingut la seva història ben viva.

La bodega La Parra va aixecar la persiana l'any 1955 dedicada a l'alimentació i la venda de vins a granel. Després de dues generacions familiars, el negoci va ser traspassat a en Marc Niubó, un jove sommelier que amb molta empenta va agafar les regnes de la bodega amb la intenció de continuar amb la trajectòria d'aquest emblemàtic establiment reusenc.

Actualment la bodega s'ha convertit en bona part en vinateria, però la venda a granel segueix sent un dels punts forts de l'establiment. Niubó ens explica que sigui per "conscienciació ecologista o per la nostàlgia d'anys passats, s'ha tornat a la venda del vi a granel".

El nou propietari destaca que els clients sovint són els mateixos. Per aquí, diu "vénen els avis, després vénen els pares inclús potser després els néts" i això crear una relació molt maca.

comerços històrics

De fet, gran part de la història de la bodega l'ha pogut conèixer a través dels clients que fa anys que freqüenten l'establiment, tal com destaca Niubó "els mateixos clients, anant recollint informació dels uns i dels altres, han fet que jo sàpiga l'origen de la bodega i això potser és una de les coses que m'ha agradat més a l'agafar aquest negoci".

Tots els comerços històrics

Paraules clau:

Notícies relacionades