Back to top

El bon humor envaeix l'inici de campanya a Cambrils

A Cambrils, l'inici de la campanya s'ha viscut amb un ambient tranquil, però amb certs nervis per part dels caps de llista. Les formacions amb representació actual al govern han penjat els seus respectius cartells amb la presència dels noms principals de les seves candidatures.
encartellada

La plaça Aragó ha estat el punt de partida de la campanya electoral a Cambrils per les formacions amb representació al govern local. En un ambient de germanor, els partits han fet gala de bon humor amb la tradicional encartellada. La il·lusió i les ganes són compartides entre les formacions.  

Una campanya que per alguns caps de llista, és tota una nova experiència, com és el cas de Ciutadans o Junts Per Cambrils. D'altres, són veterans, com és el cas de Partit Popular, Esquerra Republicana o l'Assemblea de Cambrils. Es tracta de formacions que han plantejat la campanya una mica diferent a anteriors anys. 

A la plaça Aragó, amb més o menys nocturnitat, han anat treient el cap les diferents opcions polítiques que es presenten als comicis de finals de mes per col·locar els respectius cartells a la via pública cambrilenca amb la seva particular parròquia. A partir d'aquí, comencen quinze dies en què els polítics intentaran convèncer a aquells qui encara no tenen decidit el vot i faran mans i mànigues per reforçar el seu pes al consistori entre els seus seguidors habituals.

Notícies relacionades