Back to top

Bon inici de temporada pel patinatge artístic reusenc

Els tres conjunts del Reus Deportiu s'han proclamat vencedors en les seves respectives categories en el Campionat Territorial de Tarragona de Grups Xou i Quartets, la primera competició de l'any esportiu.
Imatge del Grup Xou Júnior del Reus Deportiu en el Campionat Territorial de Tarragona de Grups Xou i Quartets

La secció de patinatge del Reus Deportiu es reinventava al mes de setembre per tornar a renàixer com l'au fènix. Més d'una quinzena de patinadores van abandonar l'entitat al mes d'agost, i Montse Fornós va agafar les regnes del nou projecte.

Volen tornar a revalidar l'Europeu

Moltes integrants del Grup Xou Júnior, vigents campiones d'Europa, van passar a formar part del Grup Xou Gran, i les joves es van veure obligades a buscar noves integrants.

Tot i així, en l'estrena d'una nova temporada a Salou, les més menudes s'han proclamat vencedores del Campionat Territorial de Tarragona de Grups Xous i Quartets. La coreografia Iκαρος ha estat la millor dels tres conjunts que hi han participat. Un programa que s'ha inspirat en la mitologia grega.

Laura Sánchez, entrenadora del Grup Xou Júnior del Reus Deportiu: "Aquest grup va revalidar el títol de campiones d'Europa, i avui hem demostrat que la nostra proposta torna a ser de nivell continental".

El Grup Xou Gran roig-i-negre, adaptat als canvis

Imatge dels tres conjunts de patinatge artístic del Reus Deportiu
Imatge dels tres conjunts de patinatge artístic del Reus Deportiu

En la categoria de Grups Xou Gran, s'ha vist un fet insòlit; un duel reusenc. El Reus Deportiu s'ha endut la primera posició amb la coreografia Amb el cap als núvols, mentre que el Club Natació Reus Ploms ha quedat subcampió amb Serem allò que vulguem ser.

Imatge del Grup Xou Gran de patinatge artístic del Club Natació Reus Ploms
Imatge del Grup Xou Gran de patinatge artístic del Club Natació Reus Ploms

Ha quedat demostrat que l'equip roig-i-negre s'ha adaptat amb solvència als canvis, i la prova de foc serà el Campionat de Catalunya de Grups Xous i Quartets 2020, que se celebrarà al Pavelló Barris Nord de Lleida els dies 22 i 23 de febrer.

També s'ha presentat a l'encontre un quartet cadet del Reus Deportiu, únic conjunt de la seva categoria, amb la coreografia Catwoman.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades