Back to top

El bon temps acompanya el retorn del Tastaverd

Després de dos anys d'aturada per la pandèmia, Riudecanyes ha viscut una tretzena edició de la fira amb molts visitants i molta varietat de parades, tallers i representacions de cultura popular.

Artesania, productes de proximitat, entitats de la vila i balls populars han omplert Riudecanyes de vida i de color en la tretzena edició de la Fira Tastaverd, que s'ha celebrat en un context de retorn a la normalitat i de bon temps. Enguany, i després de celebrar una votació popular, la fira s'ha traslladat del dissabte abans al Diumenge de Rams a l'últim cap de setmana de maig. L'edició ha girat al voltant de la temàtica del teatre i l'ambient ha estat molt enriquidor.
 
La fira és entesa pels que l'organitzen i pels qui la visiten com una oportunitat per dinamitzar el poble, però també per connectar amb les poblacions properes. Recordem que aquesta celebració es dona després de dos anys de gairebé aturada total per la pandèmia, una situació que ha estat molt complicada pels firaires, però que ara comencen a intentar oblidar.
 
En definitiva, la vila de Riudecanyes ja torna a estar al peu del canó després de l'èxit de visitants en una nova edició de la seva ja consolidada Fira Tastaverd.

Paraules clau:

Notícies relacionades