Back to top

Bona acollida del Samà Slow Market

El sector comercial i turístic de Cambrils s'han unit per organitzar el primer Samà Slow Market, una iniciativa que uneix la promoció del comerç i artistes locals, els atractius turístics del Parc Samà, i la música i espectacles.

Als encants del Parc Samà s'hi ha d'afegir, aquest cap de setmana, la celebració del Samà Slow Market, un mercat de productes locals que proposa als visitants fer un consum responsable i sense presses, en plena natura. Entre la trentena de parades instal·lades al jardí històric, s'hi pot trobar artesania, joieria, bijuteria o pintura.

En la jornada inaugural de divendres hi van assisitir més de mil persones

El Samà Slow Market, més que un mercat

Més enllà de l'oferta comercial i dels atractius turístics del parc, la iniciativa es complementa amb actuacions musicals i espectacles, que en aquesta ocasió s'han vist limitats per les restriccions de la COVID, però que en properes edicions preveuen que tinguin més pes.

En concret, aquest dissabte a les 22:30 actuarà la txaranga "Bandsonats", per omplir els racons de música i ambient, i una soprano que interpretarà diverses àries. Demà serà el torn de l'espectacle del mag Santos.

Si bé el preu de les entrades al parc és l'habitual, de 10 euros, a partir de les 8 del vespre s'ofereixen entrades a un preu reduït, de 4 euros, perquè els visitants puguin gaudir del mercadet i de les actuacions. 

Paraules clau:

Notícies relacionades