Back to top

Bones dades de participació de les activitats d’estiu a la Xarxa de Centres Cívics a Reus

En total es van programar 16 activitats gratuïtes durant els mesos de juliol i agost amb 157 participants

La Xarxa de Centres Cívics ha tancat les activitats programades per aquests mesos d’estiu amb 157 participants. Els tallers s’han pogut portar a terme de forma presencial amb grups reduïts d’un màxim de 10 persones que han estat gairebé plens. En total es van programar 16 activitats gratuïtes durant els mesos de juliol i agost als diferents centres cívics de la ciutat. Aquestes s’han realitzat preferentment als espais exteriors per garantir les mesures de seguretat i prevenció.  

La programació de la Xarxa de Centres Cívics pels mesos d’estiu havia previst activitats presencials pels infants i les famílies que s’han integrat en la nova plataforma Reus365, que aplega tota l’oferta de lleure de la ciutat, amb una marca pròpia i un portal conjunt on trobar la informació i fer les inscripcions.

Activitats centre Civic

Activitats educatives 

Aquestes activitats han estat uns petits tastets perquè els infants les provessin amb la idea que puguin tenir continuïtat en les properes programacions al llarg de l'any. Els tallers han buscat potenciar les habilitats dels més petits des d’una vessant educativa i lúdica amb activitats de l’àmbit de l’esport, l’art o la música. En concret, s’han fet els tallers petits cuiners; guitarra infantil; ioga i meditació familiar; taller de xapes; balls i ritmes i demostracions de K-pop. Des de la vessant artística s’han fet els tallers d'slime i hamma bids.

La Xarxa de Centres Cívics ja té pràcticament tancada la programació per a la propera tardor. Aquesta es presentarà a principis de setembre per tal d’obrir el termini d’inscripcions.

Paraules clau:

Notícies relacionades