Back to top

Bones perspectives turístiques de cara a l'estiu

Coincidint amb el bon temps, arrenca la temporada turística a la Costa Daurada. Les platges comencen a omplir-se de banyistes i els hotels van sumant reserves, sobretot pels mesos d'estiu.

El temps estiuenc d'aquest cap de setmana ha atret nombrosos visitants a la costa. El relaxament de les mesures contra la pandèmia, i les ganes de sortir i començar a recuperar una mica de normalitat en el temps d'oci, han propiciat les escapades de cap de setmana, moltes en municipis de platja, com és el cas de Cambrils.

platja de cambrils

 

Els hotels estan esperançats 

Les platges s'han anat omplint de banyistes, i també els hotels han començat a registrar força reserves, tant pels propers caps de setmana com de cara a l'estiu.
Tots aquests indicadors fan augurar una temporada turística molt millor que la passada, i els hotelers de Cambrils que ja han obert, els altres ho faran en les properes setmanes, es mostren esperançats davant una situació de millora progressiva de les dades epidemiològiques i l'avançament de les vacunacions contra la covid-19.
Ja el cap de setmana passat, coincidint amb la segona Pasqua, Cambrils va rebre bastants visitants; una dinàmica que, tot i que en menor mesura, s'ha mantingut aquest cap de setmana.

Paraules clau:

Notícies relacionades