Back to top

Bonnie Tyler esquiva la pluja i exhibeix el seu carisma al FIMC

La cantant, de característica veu trencada que va triomfar en el panorama musical de les dècades dels 80 i 90, ha entusiasmat el públic del 46è Festival Internacional de Música de Cambrils.

Cançons tan conegudes com "It's a Heartache" o "Total eclipse of the heart", de la britànica Bonnie Tyler, han format part del repertori que ha exhibit aquest dissabte a Cambrils, en el marc del 46è Festival Internacional de Música de la població. Després d'un any de no fer-se a causa de la covid, enguany s'ha recuperat amb algunes adaptacions; la més destacada que el públic ha de romandre assegut en cadires i amb la mascareta posada

El festival ha començat just aquesta setmana, i conté un total de 10 concerts durant tres setmanes. El proper és avui mateix a les 22h., amb el grup que es va posar de moda durant el confinament, Stay Homas.

Veterania i vitalitat als escenaris

Malgrat els 70 anys de l'artista, i els 50 anys dalt dels escenaris, Tyler ha demostrat que es troba en forma i no ha decebut als centenars d'assistents al parc del Pinaret.

la gal·lesa de veu trencada al parc del Pinaret de Cambrils

El festival finalitza el 14 d'agost

El concert de Bonnie Tyler ha estat el segon d'aquesta quaranta-sisena edició, després de l'actuació d'El Pot Petit, ja que el concert de Prok, que s'havia de celebrar divendres, es va haver d'anul·lar per causes internes del cantant, i s'ha traslladat al proper diumenge 8 d'agost. Alguns dels artistes que actuaran fins el proper 14 d'agost són Camela, els Manel o Richard Clyderman, entre d'altres. Es poden comprar les entrades aquí

Paraules clau:

Notícies relacionades