Back to top

Bonnie Tyler i Stay Homas ompliran el Parc del Pinaret dins el FIM

El Pot Petit ha encetat, aquest dijous, el festival, que s'allargarà fins al 14 d'agost

Torna el Festival Internacional de Música de Cambrils de la mà d'El Pot Petit, que ha estat l'encarregat d'encetar la quaranta-sisena edició després d'un any d'aturada a causa de la pandèmia. Amb una oferta musical per a tots els públics, el FIMC ha tornat amb un nou format i amb fins a deu propostes que s'allargaran fins al 14 d'agost. 

El Pot Petit ha encetat la 46ena edició del FIMC

Amb mascaretes i distància, el Festival Internacional de Música de Cambrils ha tornat amb força i una programació per a tots els públics. Bonnie Tyler i Stay Homas són les dues propostes d'aquest cap de setmana amb els concerts els dies 31 de juliol i 1 d'agost, respectivament. El festival presenta un cartell amb deu propostes per a tots els gustos, que van des d'artistes internacionals, fins a grups familiars. 

Seguint les mesures del Procicat, es celebraran els esdeveniments amb un 70% de l'aforament, que suposa la capacitat d'unes 1300 persones. Aquesta edició està impulsada per la promotora musical Oceans of Fire, que és el primer cop que s'encarrega de l'organització del festival.

Fins al 14 d'agost, deu propostes musicals ompliran el Parc del Pinaret, en una quaranta-sisena edició del FIMC que retorna la música i els concerts a Cambrils. 

Paraules clau:

Notícies relacionades