Back to top

El Bootcamp Tecnològic, una formació en programació feta a mida

L'objectiu principal d'aquesta formació és formar els futurs treballadors de la multinacional T-Systems, una empresa instal·lada al Camp de Tarragona i que es troba en constant creixement

El programa formatiu Bootcamp Tecnològic està organitzat per Techma Business School, la primera escola de negocis de la demarcació de Tarragona i la Fundació Esplai, en funció de les necessitats laborals de la multinacional alemanya T-Systems.

T-Systems és una empresa instal·lada a REDESSA que va anunciar el passat mes d'abril una oferta de més de 300 nous llocs de treball en els pròxims 2 anys. Actualment, el Camp de Tarragona és la segona demarcació a escala de Catalunya que més es troba creixent en el sector tecnològic. Aquesta situació fou la que va portar a l'empresa al finançament d'un curs intensiu de 300 hores caracteritzat pels requisits tècnics necessaris per treballar-hi.

Valoració de l'experiència

Els i les 17 estudiants que provenen de cicles formatius i de graus d'enginyeria que han presentat els seus projectes davant d'un jurat, opten a l'obtenció del títol que els acredita com a programadors juniors en Java i Angular. Superar aquesta formació els permet incorporar-se directament a l'empresa T-Systems. Es preveu que més d'un 80% hagi adquirit les habilitats necessàries, gràcies a les més de 250 hores pràctiques realitzades.

L'èxit d'aquesta primera edició i l'àmplia oferta laboral de T-Systems permetrà que hi hagi un mínim de dues edicions formatives més. La segona s'inicia el dilluns 4 de juliol i la tercera està prevista pel mes de setembre. A més, comptaran amb el suport de la Cambra de Reus, per tal de formar a persones joves desocupades en competències TIC. 

Paraules clau:

Notícies relacionades