Back to top

Borges dóna 15.000 litres d'oli al Banc dels Aliments

La demanda d’aliments ha augmentat un 40% aquest any a causa de la pandèmia.

Borges International Group ha donat 15.000 litres d'oli al Banc dels Aliments. L'acte va tenir lloc ahir a la seu de la Fundació del Banc dels Aliments de Barcelona i hi va assistir la Sra. Sabine Hindersin, Cap de Campanyes del Banc dels Aliments de Barcelona i la Sra. Anna Cosconera i Clavé, Responsable de RSC de Borges International Group.

Aquest any, coincideix amb el fet que la demanda d’aliments als Bancs dels Aliments s’ha vist augmentada fins a un 40% degut a les conseqüències de l’emergència social i sanitària provocades per la pandèmia.

Vuit anys essent solidaris

Serà el vuitè any que Borges International Group col·labora amb el Banc dels Aliments donant oli, producte que, juntament amb els llegums, la llet i les llaunes de conserves, és dels productes de primera necessitat més demandats. Com els anys anteriors, totes les ampolles que s'han donat d’oli Borges han estat produïdes especialment per a l’ocasió i compten amb un etiquetatge especial que les identificarà com a producte solidari.

Borges International Group consolida la relació i el seu compromís amb els quatre Bancs dels Aliments del territori, amb els que ha col·laborat des del 2012. Aquesta donació se suma a altres accions que també s’han portat a terme aquest any recolzant altres sectors afectats per la pandèmia com el de l’hostaleria, bars i restaurants, a través de la donació de 5 milions d’envasos monodosis d’olis i vinagres al canal HORECA per impulsar la seva reobertura.

Responsabilitat Social Corporativa

L'estratègia de Borges International Group en matèria de sostenibilitat, sota el concepte de "Compromesos per naturalesa", passa per prioritzar l'ús de materials reciclables en la fabricació dels seus envasos, reduir el consum de plàstics a través d'envasos més lleugers i utilitzar material reciclat per a garantir unes modalitats de consum i producció sostenibles. Tot això per promoure una alimentació sana i saludable basada en un model d'agricultura responsable.

Paraules clau:

Notícies relacionades