Back to top

Borges dóna més de 10.000 litres d'oli als Bancs d'Aliments

És el setè any que Borges participa en el Gran Recapte d'Aliments amb els diferents Bancs dels Aliments del territori
borges

Borges International Group ha donat més de 10.000 litres d'oli al Banc dels Aliments. L'acte va tenir lloc ahir a la seu de la Fundació del Banc dels Aliments de Barcelona i hi va assistir el Sr. Josep Pont Amenós, Conseller de Borges International Group i la Sra. Roser Brutau i Basté, Presidenta del Banc dels Aliments de Barcelona.

Aquest és el setè any que Borges International Group col·labora amb el Banc dels Aliments donant oli, producte que, juntament amb els llegums, la llet i les llaunes de conserves, és dels productes de primera necessitat més demandats.

Com els anys anteriors, totes les ampolles que s'han donat d’oli Borges han estat produïdes especialment per a l’ocasió i compten amb un etiquetatge especial que les identificarà com a producte solidari.

oli

Donació de més de 100.000 kg d'aliments 

cartell

Borges International Group ha col·laborat amb els quatre Bancs dels Aliments del territori des del 2012. Durant l'any, són recurrents aquests tipus de donacions per no malgastar aliments a l'empresa.

Concretament, aquest darrer any fiscal, es van donar aproximadament 103.400 kg d'aliments de productes Borges completament aptes pel consum, però que serien descartats per les línies de producció.

Reconeixements solidaris

També el Distintiu ‘Igualtat en l’empresa’ renovat cada any des del 2010 i atorgat pel Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat o el premi Entorn de Treball Saludable, en la seva 1ª edició.

L'empresa també està adherida a la iniciativa “Xarxa d'empreses per una Societat Lliure de Violència de Gènere”; cada any organitza els Dies Vermells, jornades voluntàries de donació de sang en les que participen els empleats de l'empresa a Reus i Tàrrega, i activitats per celebrar el Sant Jordi amb els fills i filles dels treballadors/es; entre altres accions de responsabilitat social que Borges International Group duu a terme.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades