Back to top

Borges ha culminat el procés per al relleu generacional

La Quarta Generació de la Família Pont pren el relleu a la Tercera generació, que ha liderat l'etapa de major creixement del grup.

El consell d'administració de Pont Family Holding, S.L., capçalera d'una de les empreses més rellevants i internacionalitzades del sector agroalimentari espanyol, passa a estar integrat per un representant de la quarta generació de cadascuna de les quatre famílies accionarials: José Maria Pont Viladomiu, Xavier Pont Martin, Ana Pont Soriano i Ramon Pont Pujol, prenent el relleu així a la tercera generació.

La Presidència Executiva serà assumida per David Prats Palomo, fins avui Conseller Delegat del Grup, qui ha format part de Borges des de 1990, ocupant en la seva trajectòria diferents posicions directives tant a nivell nacional com internacional.

Així mateix, aquest canvi en l'estructura corporativa s'ha vist reflectit en els acords de la sessió del Consell d'Administració de la cotitzada Borges Agricultural & Industrial Nuts, S. A., que ha tingut lloc avui en la seva seu social, en la qual David Prats ha estat nomenat nou President, succeint en el càrrec a José Pont Amenós.

Paraules clau:

Notícies relacionades