Back to top

Borges i la Fundació Futbol Base Reus s'uneixen per l'esport

La fundació Futbol Base i l'empresa Borges han signat un conveni de patrocini per a la temporada 2019-2020. D'aquesta manera, l'entitat patrocinarà tant el futbol base femení com l'equip Genuine.
Firma patrocini Borges - Reus

La Fundació Futbol Base Reus oficialitza un dels patrocinis que donarà suport a l'entitat de cara a la temporada 2019-2020. Es tracta de la companyia reusenca Borges, que ha fet públic l'aposta de l'empresa envers el futbol base femení i de l'equip Genuine.

No és el primer cop que Borges International Group aposta per finançar l'esport de la capital del Baix Camp, ja que considera que aquest transmet una sèrie de valors molt positius com són l'esforç, el compromís, el treball en equip, i la salut. Valors que també estan lligats a l'empresa reusenca

A causa de la incertesa que vivia el club roig-i-negre, la nova Fundació Futbol Base Reus necessitava l'ajuda de patrocinadors per poder subsistir. Segons el president de la fundació Xavi Castro, amb aquest acord es consolida el projecte, a més d'un orgull i un prestigi.

Paraules clau: