Back to top

"Bosegrafía" recupera els clàssics de Bosé a l'Orfeó Reusenc

Un concert tribut a Miguel Bosé recull més d'una vintena d'èxits del cantant de tots els temps. L'espectacle ha tingut lloc a l'Orfeó reusenc de mans de Bravium Teatre

Cançons tan conegudes com "Sevilla", "Nena", "Te amaré", o "Don diablo" s'han pogut escoltar aquest dissabte en el concert tribut a Miguel Bosé, un espectacle que, sota el nom de "Bosegrafía", ha inclòs cançons que han marcat diverses generacions. El projecte, encapçalat pel músic Jordi Català, va néixer durant la pandèmia, i s'emmarca en els 40 anys de la trajectòria professional de Bosé.

"Recuperar el valor de Bosé com a artista"

Amb aquest tribut els intèrprets volen posar en valor un artista que, arran de les declaracions que ha fet en les darreres aparicions públiques, ha perdut popularitat. Segons Català "ens hem d'oblidar una mica de com és la vida de les persones. Com a artista (Bosé) és un gran artista i té un gran repertori". 
Durant el concert s'han fet diversos duets amb col·laboradors, tal com va fer Bosé amb l'àlbum "Papito", i s'han sortejat 3 discos signats. A mesura que avançava l'espectacle el públic s'ha anat animant i ha acabat dret, cantant i ballant.

Paraules clau:

Notícies relacionades