Back to top

El Bou amb Arròs no fallarà per Sant Pere

Malgrat la suspensió de gran part dels actes de la Festa Major de Reus, alguns col·lectius de la ciutat han reiventat algunes de les seves activitats. El Bou de Reus, per exemple, no deixarà de cuinar el seu tradicional àpat en racions per emportar.
CARTELL DEL bOU AMB aRRÒS

Cada 27 de juny des de fa dotze anys el col·lectiu del Bou de Reus celebra l'àpat per excel·lència de la Festa Major de Sant Pere.

Enguany, malgrat ser enmig de les restriccions sanitàries del moment, l'entitat no ha volgut deixar de servir el tradicional Bou amb Arròs. Ho farà però substituint el sopar popular que el caracteritza per racions per endú.

Les racions tindran un preu de 6 euros i es podran passar a recollir pel Casal Despertaferro a partir de les 20h del vespre amb prèvia compra del tiquet al Colmado Baró, a la cistelleria Marçal, a la Llibreria Gaudí, al mateix casal. Per altra banda, les racions també es poden reservar per Internet. El tiquet inclou el plat de Bou amb Arròs, pa, fruita i coca de festa major.


CARTELL del Bou amb Arròs que organitza el Bou de Reus
 

Altres entitats també organitzen sopars de Festa Major

Aquest però no serà l'únic àpat de Sant Pere que es durà a terme amb aquest sistema. El diumenge 28, Els Xiquets de Reus organitzen un sopar també amb la col·laboració del Casal Despertaferro.

cartell del sopar de Xiquets de Reus

Paraules clau:

Notícies relacionades