Back to top

Braçades de solidaritat per lluitar contra l'ELA

En poc més de tretze hores i mitja, els dotze Malalts d'Aigua van nedar els 45 quilòmetres que separen la plataforma petroliera Casablanca amb el Nàutic de Cambrils. I tot plegat per recaptar fons per la lluita contra l'ELA.

Emocions i sentiments a flor de pell amb l'arribada dels dotze Malalts d'Aigua a Cambrils. Només sortir de l'aigua, els assistents al Nàutic de la ciutat marinera els van rebre amb un bany de masses. Tot plegat després de realitzar els quaranta-cinc quilòmetres que els separaven des de la plataforma petroliera Casablanca: primer en relleus, i després en grup.

L'arribada va ser especialment emotiva per la presència de Sisco Morell, un cambrilenc a qui van detectar l'ELA fa poc més d'un any. Morell i els dotze nedadors es van acompanyar mútuament fins a l'arribada a terra ferma. Jordi Cervera, Vicky Font, Cristina Vallespí, Sabina Martínez, Diego Ortega, Gerard Gómez, David Díaz, Jordi Sanchís, Mikel Arteaga, Òscar Solé, Rafa Gómez i Arnaud Decnoinck van ser els encarregats de realitzar l'èpica travessa.

I mentre els Malalts nedaven, una quinzena de ciclistes del Club Tenis Pamplona es van desplaçar fins a Cambrils des de la capital de Navarra, pedalant un total de 430 quilòmetres en menys de 24 hores.

Jornada de solidaritat

Durant la travessa, el Nàutic de Cambrils va viure diverses activitats solidàries, amb l'objectiu de recaptar diners que es destinaran a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls. El padrí del 'Connecta't per l'ELA', Juan Carlos Unzué, no es va perdre la jornada i va estar present a la vila marinera. La solidaritat no s'acaba amb la travessa dels Malalts d'Aigua, ja que el Celler Clos Galena continuarà donant un euro per cada ampolla de Secrets de Mar que es vengui. 

I tot per una fita: recaptar fons per aconseguir que, ben aviat, l'ELA pugui tenir cura.

Paraules clau:

Notícies relacionades