Back to top

El Bravium exigeix garanties per poder tornar després de les obres

Es neguen a retirar les seves pertinences fins que no tinguin accés a l'informe tècnic i un acord escrit per poder tornar.

Dijous passat l'Arquebisbat de Tarragona anunciava que un informe tècnic aconsellava tancar l'edifici de l'antic centre catòlic, on actualment hi ha el Teatre Bravium i altres entitats com la Cobla Reus Jove o l'Associació de Mags i Il·lusionistes de Catalunya. El Bravium, però han volgut donar a conèixer el seu malestar, principalment pel fet que des de l'Església no se'ls va avisar de l'imminent tancament fins que es va fer públic a través de la premsa.

Per altra banda, des de l'entitat cultural també asseguren que ells han assumit algunes de les millores que calien fer a les dependències que utilitzen i diuen, també han insistit en la regularització del contracte, que va finalitzar a principis del 2020 i des de llavors no s'havia renovat.

Bravium reus

El Bravium dubta poder tornar amb la mateixa fòrmula després de les obres

Tot plegat ha comportat que des del Bravium posin de manifest els seus dubtes que tot aquest afer els genera i és per això que demanen tenir accés a l'informe tècnic que recomana el tancament de l'immoble així com un document escrit per tal que el Bravium pugui tornar a la seva activitat després de les obres. De fet, des de l'entitat han assegurat que no buidaran el teatre fins que no se'ls facilitin les seves demandes.

Malgrat les seves exigències, els membres del Bravium pensen que el teatre, tal com es coneix fins ara, desapareixerà.

Roda de premsa

Paraules clau:

Notícies relacionades