Back to top

El Bravium haurà d'esperar

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha admès aquest dimecres que el projecte de remodelació del Centre Catòlic, l'antic Bravium Teatre, està en stand by.

El projecte d'arranjament del Centre catòlic del carrer de la presó està negociant-se amb l'arquebisbat de Tarragona. Sense que Carles Pellicer, l'alcalde de Reus, hagi volgut entrar en detalls per no entorpir les converses, admet que de moment està frenat i pendent de serrells. 

L'alcalde ha fet aquestes declaracions durant la trobada anual amb els mitjans de comunicació a tocar de Nadal. Un acte que ha servit per fer una extensa crònica dels mandats de l'alcalde, que deixarà l'alcaldia després de les eleccions del maig. Pellicer ha defensat també la transformació que viurà la mobilitat a la ciutat. Un projecte de ciutat que la vicealcaldessa ha revelat. 

Qui també hi ha dit la seva és el regidor de Medi Ambient, com a tercera pota del govern, Daniel Rubio. Ha fet un ampli repàs a l'actualitat mediambiental, als fons Next Generation i també a la capacitat de reciclatge que ha sumat la ciutat en els darrers temps. 

Rubio també ha tret pit de la nova empresa Reus Energia, en la qual l'alcalde també hi ha fet èmfasi, explicant que serà la primera que es crea després de la reordenació del holding empreses municipals, l'anterior INNOVA. 

Paraules clau:

Notícies relacionades