Back to top

El Bravium puja el teló amb el Reus Teatre Musical

SÍLVIA SAGALÀ ROCA

Ahir va començar la segona edició del Reus Teatre Musical, una iniciativa que té l’objectiu de visibilitzar els musicals de petit format i promocionar-los al territori. Ho van fer amb la projecció del film ‘Singing in the rain’ i una Jam Session dedicada a Bandes Sonores. A partir d’aquesta nit el Bravium pujarà el teló per donar la possibilitat al públic de gaudir de l’espectacle de tres companyies professionals d’aquest gènere. Ahir els responsables del festival van visitar el magazine de Canal Reus tv, l'Avui per Demà

Així presentaven ahir els responsables de l’RTM la segona edició del festival. Una iniciativa que vol promocionar els musicals de petit i mitjà format perquè, malauradament, costa que arribin al públic en general. Ahir es va inaugurar el Reus Teatre Musical amb la projecció del film ‘Singing in the rain’, i a partir d’avui ja serà el torn de les companyies. Els primers en pujar a l’escenari seran Joan Vázquez i la companyia Memory.

El darrer dia del festival, diumenge, l’escenari del Bravium explicarà la història de ‘La Carmeta del Paral•lel’. Un muntatge de Psicalíptiques Produccions protagonitzat per l’actriu reusenca i impulsora de l’RTM, Alba Aluja.

Les entrades de l’RTM tenen un preu de 10 euros i 25 si es compra l’abonament pels tres espectacles.