Back to top

El Bravium es refugia a l'Orfeó

L'entitat ha programat la temporada teatral al carrer Sant Llorenç, amb la perspectiva que no pugui tornar al Centre Catòlic durant més d'un any.

El Bravium teatre assumeix que tardarà temps a tornar a l'edifici de Centre Catòlic i ha programat la seva temporada teatral a l'Orfeó Reusenc. Les dues entitats han signat un acord per tal de compartir el mateix escenari sense trepitjar-se el calendari. El Bravium mantindrà el local que utilitza de magatzem per acollir els cursos de teatre. 
 
L'entitat tira pel dret i programa la temporada teatral lluny de l'històric local del carrer de la presó. Mig any després que l'arxiprestat els fes fora del Centre Catòlic, s'han aliat amb l'Orfeó Reusenc per tal de poder mantenir viva la seva activitat, entre la que destaca activitats per commemorar el 70è aniversari de l'entitat. Tot plegat mentre no poden tornar a la seu històrica que, de moment, continua en obres. 
 
El Bravium assegura estar disposat a pagar un lloguer per ocupar el Centre Catòlic, però també assegura que de moment no s'ha parlat de la gestió del teatre i que només s'està en contacte amb entitats i associacions per omplir l'edifici d'activitat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades