Back to top

Breu mostra del Festival COS 2018 a l'Escola Bressol El Marfull

A poques hores de l'inici del Festival COS 2018, l'Escola Bressol El Marfull ha acollit el taller d'expressió física i emocional dirigit als infants del centre. L'activitat l'ha realitzat la companyia Blink Flash. Una de les components ha interactuat amb els nens a través de la música i el moviment, i ha presentat un tast de la peça que interpretaran demà en el marc del Festival.
Mostra de la peça de la companyia Blink Flash

Els infants de l'Escola Bressol El Marfull han rebut una visita molt especial. La Montse Roig, component de la companyia Blink Flash, ha estat l'encarregada de realitzar el taller d'expressió física i emocional.

Cintes blaves, cors de paper i làmpares han estat els materials que la companyia ha utilitzat per interactuar amb els nens. L'objectiu? Que els més menuts gaudeixin d'una experiència artística a través del moviment.

Avui dia, l'educació va per un altre camí en el qual els infants descobreixen les diferents maneres que cada infant té d'expressar-se. No tan sols amb la dansa o la música, sinó les diferents formes de moure's, d'expressar un so...", comenta una de les components de la companyia Blink Flash, Montse Roig.

A través del taller, la companyia Blink Flash ha mostrat un tast de la peça que interpretaran els quatre components del grup demà al matí al Teatre de l'Orfeó. Actuen per primera vegada al Festival COS de Reus, el qual valoren molt positivament.

"El festival té molta qualitat i molt de nivell. Es programen peces molt boniques i brillants, de titelles, gest i moviment. Aquest tipus de llenguatge que està entre una cosa i l'altra", explica la Montse Roig.

L'espectacle inaugural del COS 2018, previst aquesta tarda a la plaça del Mercadal, s'ha suspès per indisposició de l'artista Quim Bigas. Al llarg del cap de setmana, la ciutat comptarà amb un total de 12 espectacles.

Paraules clau: