Back to top

Buch: "No podem donar, al 100%, la situació per tancada"

El conseller d'Interior explica que encara hi ha producte combustionant a la indústria on es va produir l'explosió, ahir al vespre.
Conseller Interior Miquel Buch.

Des del Centre de Comandament Avançat s'ha explicat que l'explosió, d'ahir al vespre a l'empresa Iqoxe, es va originar a l'espai del reactor.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha detallat que, des d'ahir a la nit, continua cremant el combustible que va provocar l'incident, òxid d'etilè. L'explosió que es va donar al reactor també va afectar un altre dipòsit químic.

Buch justifica que no s'activessin les sirenes

Miquel Buch ha justificat, de nou, que les sirenes de risc químic no s'activessin. Ha repetit, tal com va explicar ahir a la nit, que aquestes no van arribar a sonar, atès que des dels Serveis d'Emergències van assegurar que no hi havia risc de núvol tòxic.

Buch

Nani Rodríguez , experta en comunicació d'emergències químiques defensava durant una connexió telefònica a Canal Reus durant l'informatiu especial que s'haurien d'haver activat immediatament les sirenes.

Recerca de la persona desapareguda. 

El cos de bombers ha activat un dron per tal de veure en quins espais de l'edifici afectat s'hi podia accedir. Troben un cos a la zona de la indústria química on hi va haver l'explosió de la petroquímica de Tarragona

Paraules clau:

Notícies relacionades