11:12 - 13 abril 2023
Gastromobil
Bunyols de bacallà | Recepta
Vols aprendre a cuinar uns bunyols de bacallà? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer uns bunyols de bacallà, amb la xef Mai Martí, del restaurant La Giberga.
INGREDIENTS
- Bacallà
- Ous
- All
- Julivert
- Farina
- Llevat
- Aigua (freda)
- Sal
ELABORACIÓ
- Batem els ous i li afegim l'aigua freda i ho barregem una mica. Ho salem i hi afegim la farina. Ho tornem a batre tot perquè s'incorpori bé i no quedin grumolls.
- Piquem l'all i el julivert i ho afegim a la mescla.
- Trenquem el bacallà a trossets i el posem amb la farina i l'ou. Ho tornem a barrejar perquè s'incorpori tot bé.
- En una paella escalfem una bona quantitat d'oli. Quan l'oli estigui calent, podem començar a fregir els bunyols.
- Quan estiguin daurats, els retirem del foc i els posem en un plat amb paper absorbent.
- Ho emplatem i ho acompanyem d'una amanida al nostre gust.