Back to top

Bunyols de bacallà | Recepta

Vols aprendre a cuinar uns bunyols de bacallà? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer uns bunyols de bacallà, amb la xef Mai Martí, del restaurant La Giberga

INGREDIENTS

  • Bacallà 
  • Ous
  • All
  • Julivert
  • Farina
  • Llevat
  • Aigua (freda)
  • Sal

ELABORACIÓ

  1. Batem els ous i li afegim l'aigua freda i ho barregem una mica. Ho salem i hi afegim la farina. Ho tornem a batre tot perquè s'incorpori bé i no quedin grumolls. 
  2. Piquem l'all i el julivert i ho afegim a la mescla. 
  3. Trenquem el bacallà a trossets i el posem amb la farina i l'ou. Ho tornem a barrejar perquè s'incorpori tot bé. 
  4. En una paella escalfem una bona quantitat d'oli. Quan l'oli estigui calent, podem començar a fregir els bunyols. 
  5. Quan estiguin daurats, els retirem del foc i els posem en un plat amb paper absorbent. 
  6. Ho emplatem i ho acompanyem d'una amanida al nostre gust. 

Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades