Back to top

Ca l'Arcadi, primera casa rural del Baix Camp amb 4 espigues

La casa rural d'Alforja s'ha convertit en la primera del Baix Camp i de la marca Costa Daurada en rebre el reconeixement de les 4 espigues.

El turisme rural ha estat l'opció de moltes famílies durant els darrers dos anys de pandèmia. Tot i que la tornada a la normalitat ha afavorit la restauració de la Costa Daurada, també ho ha fet a les zones d'interior, que continuen treballant per oferir el millor servei possible. Aquest és el cas de Ca l'Arcadi, la casa rural d'Alforja que aquest mes d'agost ha obtingut el premi de les 4 Espigues, un premi atorgat per la Generalitat de Catalunya que equival a les quatre estrelles dels hotels. El reconeixement, que li atribueix la categoria superior dins el turisme rural, ha convertit Ca l'Arcadi en la primera casa de poble independent del Baix Camp amb aquest distintiu.
 
La casa, que està en funcionament des de 2020, ja havia rebut el coneixement de 3 Espigues el 2021, i ha estat la construcció de la piscina el que ha fet possible l'adquisició d'una quarta. 
La casa rural es troba en un punt privilegiat turísticament, envoltat de mar i muntanya, dins la mateixa comarca que ofereix una gran varietat gastronòmica. Aquesta última espiga per l'empresa és un reconeixement a l'esforç dels darrers anys, i una aposta pel turisme interior del Baix Camp

 

Ca l'Arcadi

Paraules clau:

Notícies relacionades