Back to top

Cabacés celebrarà la quinzena Fira de l'Oli en format virtual

Més enllà dels inconvenients que comportarà no realitzar la fira presencialment, els organitzadors confien que la virtualitat els permetrà obrir-se a nous públics.

La fira de l'oli de Cabacés serà 100% virtual. La pandèmia del coronavirus ha obligat a adaptar la quinzena edició d'aquest esdeveniment que any rere any aplega prop d'un miler de persones. Les xarxes socials permetran acostar l'oli de Cabacés a tots els públics, una opció que ha trobat la cooperativa d'aquest municipi prioratí i el consistori per celebrar la quinzena fira de l'oli. L'esdeveniment es durà a terme del 5 al 7 de desembre, amb nombroses activitats en línia que es podran seguir a través d'Instagram, Youtube i Facebook. Al programa destaquen tastos d'oli en línia, xerrades, receptes i sortejos.

La xarxa, una finestra al món

L'aposta de la virtualitat, malgrat que no permetrà la reunió presencial entre participants i públic, ajudarà a donar a conèixer l'oli de Cabacés a nous clients segons apunten des de la cooperativa. Tal com explica el gerent de la Cooperativa, Antoni Bru, aquesta finestra virtual permetrà arribar a noves clienteles.
Durant quatre dies, l'oli de Cabacés serà protagonista a la xarxa per seguir promocionant un dels productes estrella d'aquesta localitat del Priorat.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades