Back to top

El Cabaret menys poruc obre la Fira Trapezi

El Trapezi ha quedat inaugurat oficialment amb el Cabaret a la plaça del Mercadal. Un espectacle que ha combinat acrobàcies, malabars i fins i tot un Frankenstein gegant i que ha fet vibrar més de 3.000 persones.
El Cabaret  menys poruc obre el Trapezi

La plaça del Mercadal quedava petita aquest dijous a dos quarts d'onze de la nit per una cita molt esperada. Milers de persones donaven la benvinguda a la 23a edició de la Fira del Circ de Catalunya amb el Cabaret. Un espectacle que ja s'ha consolidat com una de les cites imprescindibles del Trapezi, i que ha generat molta expectació.

I així ha estat. Gràcies a l'elixir Eau de Courage, la pallassa Alba Sarraute ha eliminat les pors de tots els artistes. Iara Gueller ha perdut la por a l'altura i ha delitat el públic amb una actuació aèria, així com també el Duo 2 Filles. Però si l'espectacle ha tingut un protagonista ha estat Pacoenstein, una gran figura articulada que ha acabat esbalaint a tot el públic.

L'espectacle també ha comptat amb els malabars amb argila de Jimmy Gonzàlez i les actuacions de la Contrebande, la Roda Cyr d'Aimé Moralez i ha anat amenitzat per la música dels Circonautas. El Cabaret d'enguany ha estat més teatralitzat que altres anys i també ha comptat amb una part crítica, amb reivindicacions pel sector artístic i la precarietat del circ. L'espectacle, que s'ha allargat durant més d'una hora i mitja, es repetirà divendres i dissabte a la nit.

Paraules clau: