Back to top

“Cada centre ha d’elaborar el seu pla individual per tornar a les aules”

El departament d’Educació desgranava ahir el pla de retorn a les aules, un document que compta amb unes instruccions clares amb les quals ara, cada centre ha d’adaptar la seva realitat.
escola

El pla de tornada a les aules ja ha estat presentat en societat. Després de les declaracions del conseller d’Educació Josep Bargalló, ara és el torn de cada claustre d’adaptar les instruccions a cada centre. En un primer moment, el departament deixa un marge d’uns vuit dies perquè cada equip directiu pugui presentar les seves necessitats de cara a l’obertura puntual del mes de juny.

Com a contrapunt, el departament ja ha manifestat que fins al 31 d’agost posa a disposició de les administracions els equipaments escolars necessaris per dur a terme activitats com ara esplais. A l’altra cara de la moneda s’hi troba la tornada a les aules al setembre, que requerirà d’un pla que s’haurà d’idear tenint en compte la idiosincràcia de cada centre i que es plantejarà entre principis de juny i principis de juliol.

Jean Marc Segarra, director de Serveis Territorials de Tarragona, tampoc descarta que es demani la complicitat de les administracions a l’hora de fer classe en equipaments públics que garanteixin les distàncies mínimes entre alumnes i professorat, com ja s’ha fet en d’altres països, per poder evitar contagis de covid-19 entre la comunitat educativa.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades