Back to top

Cada cop hi ha més platges per a gossos

Recentment a Mont-roig del Camp han habilitat una zona per a gossos a la Platja de la Punta del Riu i han rebut el segell Dog Friendly ja que és una destinació que ofereix serveis per a gossos. Cambrils també té una zona habilitada per a gossos a la desembocadura del riu.
Els gossos a la platja de la punta del riu a Mont-roig del Camp

El municipi de Mont-roig del Camp des de Setmana Santa té una zona especial per a gossos, més en concret a la Platja de la Punta del Riu. Els gossos han d'estar sensats, i ho poden fer a l'Ajuntament. Recentment ha rebut el segell Dog Friendly ja que és una destinació que estima els animals i tenen serveis per a gossos.A més han fet una campanya de publicitat informant de les normes de conducta i repartint dispensadors de bosses per als usuaris que no en tenen.

Tal i com afirma la regidora de turisme i promoció econòmica de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp: “Hem fet una campanya de comunicació, flyers amb l'ubicació de la platja, normes de conducta, dispensadors de bosses per tenir la platja néta”.

Una iniciativa que per ara està agradant molt els amos dels gossos ja que així poden gaudir de la platja amb la seva mascota. Els usuaris que porten el gos a la platja estan satisfets per tenir aquesta zona habilitada.Una altra ciutat que també té una platja habilitada per a gossos és a la desembocadura de la riera de Cambrils. També s'han habilitat dutxes adequades per mascotes. Durant l'any els gossos poden accedir a totes les platges de la ciutat.

A la zona del Baix Camp i Priorat trobem 3 zones habilitades per a gossos: La Platja de la Riera d'Alforja a Cambrils, la Platja de la Punta del Riu a Mont-roig del Camp i al Pantà de Siurana.