Back to top

Caixa o faixa al play-off de l'OK Lliga

Forçar el tercer partit i recuperar el factor pista. El Reus Deportiu Virginias viatja demà a Lleida amb aquest únic objectiu després de caure derrotat el passat dissabte a casa per 3 gols a 5 en el primer partit del play-off pel títol de la Parlem de l’OK Lliga

El Reus Deportiu Virginias afronta el segon partit dels quarts de final del play-off pel títol de la Parlem Ok Lliga a caixa o faixa: els reusencs viatgen demà a Lleida amb l'únic objectiu de la victòria després de caure derrotat el passat dissabte a casa per 3 gols a 5 en el primer partit del play-off pel títol de la Parlem OK Lliga.

Un play-off que ha tornat a la competició domèstica després de més d'una dècada i que els roig-i-negres no volen deixar escapar a la primera ronda. Enguany el balanç contra els de la Terra Ferma és negatiu pel Reus: a la lliga, els de Jordi Garcia van caure en les dues voltes de la competició i també van caure derrotats a la Lliga Catalana. En canvi, els reusencs van endur-se el partit de semifinal de la Copa del Rei a casa dels lleidatans.

A la Copa del Rei, l'afició roig-i-negra va jugar un paper clau en la victòria del Reus amb un desplaçament massiu fins a Lleida. Una ambient que els diferents grups d'animació reusencs volen repetir aquest dissabte al pavelló Onze de Setembre organitzant autobusos. Una presència d'aficionats roig-i-negres que és clau per la plantilla.

Si el Reus s'endú el partit, forçarà el tercer partit dels quarts de final el pròxim dimarts al Palau d'Esports. En cas contrari, la temporada roig-i-negra haurà arribat a la seva fi. El partit es disputarà aquest dissabte a les sis de la tarda i serà xiulat per la parella arbitral formada per Rubén Fernández i Daniel Villar.

Paraules clau:

Notícies relacionades