Back to top

CaixaBank col·labora en la tasca del Taller Baix Camp

L'entitat disposarà de dos nous vehicles per a realitzar la seva labor gràcies a la “Fórmula Solidària”, una iniciativa per canalitzar el suport econòmic de la Fundació “la Caixa” davant les dificultats dels més vulnerables.

La Fundació "la Caixa" i Concessionari Tarraco Center, en col·laboració amb CaixaBank i CaixaBank Payments & Consumer, han contribuït amb un total de 17.000 euros perquè Taller Baix Camp disposi de dos vehicles per desenvolupar la seva labor en benefici de les persones amb discapacitat. L'acció s'emmarca en el programa "Fórmula Solidària" que té per objectiu contribuir a fer que les entitats socials disposin dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

La col·laboració realitzada a Reus pertany a la modalitat "Mobilitat Solidària", que pretén proporcionar vehicles sostenibles o adaptats a entitats socials que els precisen amb urgència.

Fotografia institucional en la donació de vehicles de Taller Baix Camp

Gràcies a la seva capil·laritat territorial, CaixaBank pot fer costat a la Fundació "la Caixa" en la seva labor social on per exemple, aquest 2020 ha ajudat a posar en marxa 8.500 projectes d'entitats socials d'arreu de l'estat.

Paraules clau:

Notícies relacionades