Back to top

CaixaBank ofereix un servei especialitzat a les noves oficines de Reus

El nou equipament està dividit en tres centres diferents, Banca Premiere, Banca Privada i l'ofina Business, per tal d'atendre les necessitats diàries de tot tipus de client.

CaixaBank ha finalitzat la transformació del servei d'atenció que ofereix als clients de Reus amb la remodelació de les instal·lacions de la plaça de Prim. L'objectiu és el de donar servei especialitzat a particulars, autònoms i empreses i buscar sinergies en tot moment per atendre les necessitats diàries de clients. D'aquesta manera, el nou equipament es distribueix en tres centres diferents, Banca Premiere, Banca Privada i l'oficina Business, oberts en un horari més extens de 8:30 del matí a 18:30 de la tarda de manera ininterrompuda.

Els clients de Banca Premier són atesos a l'oficina Store Premier Reus, que ofereix solucions a mida a clients amb un patrimoni d´entre 60.000 i 500.000 euros. El centre de Banca Privada, per la seva banda, té com a objectiu l'assessorament a clients amb patrimoni superior als 500.000 euros. Per últim, l'oficina Business combina el desenvolupament dels millors productes i serveis adaptats a les peculiaritats de les petites empreses i emprenedors, juntament amb un assessorament proper i integral, no només amb el suport financer sinó també com acompanyament en la gestió del seu dia a dia.

D'aquesta manera CaixaBank aposta perquè aquest nou espai sigui un punt de referència a Reus i oferir un servei especialitzat per a tot tipus de client.

Paraules clau:

Notícies relacionades