Back to top

Cal Pere dóna 1.500 quilos de carabasses al Banc dels Aliments

La fruiteria del Mercat Central de Reus ha realitzat el donatiu després de fraccionar i condicionar les carabasses, que sobrepassaven els 200 quilos.

Cal Pere, la coneguda fruiteria del Mercat Central de Reus, ha donat 1.500 quilos de carabassa al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona. El propietari de la fruiteria, Pere Margalef, ha explicat que “les carabasses han estat exposades al públic en una plataforma del Mercat per recollir fons a favor de la tasca d’Investigació Sanitària que porta a terme la Fundació Pere Virgili”.

Les carabasses tenen una dimensió gegantina, sobrepassant els 200 quilos cadascuna d’elles. Margalef ha explicat que s’ha aconseguit un doble acte solidari, “un cop recollits els fons per a la Fundació Pere Virgili, ara podem seguir sent solidaris entregant les carabasses al Banc dels Aliments”. Aquesta cap de setmana, la fruiteria Cal Pere ha fraccionat i condicionat les carabasses i les ha entregat aquest matí al Banc dels Aliments.

El president del Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona, Eusebio Alonso ha volgut agrair aquesta donació i ha explicat que el Banc dels Aliments les posarà a disposició de las persones més necessitades del territori. “És un exemple a seguir”, ha dit Alonso, i ha recordat que el Banc dels Aliments tracta d’evitar el malbaratament, ajudant als més vulnerables.

Paraules clau:

Notícies relacionades