Back to top

'Si cal tancar l'activitat, que es tanqui'

L'Ajuntament de Vila-seca en ple signa un manifest per reclamar el dret a viure en un entorn pròsper i segur. L'alcalde Pere Segura demana mà ferma contra les empreses químiques que no compleixin la normativa.
Vila-seca

"Si hi ha alguna empresa que se salta els protocols de seguretat, si fa falta, que es tanqui". És el contundent missatge de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, que aquest dijous ha comparegut, acompanyat de la resta de portaveus municipals a l'Ajuntament, per reclamar un entorn segur. 

Els sis grups del consistori han signat un manifest conjunt per exigir el dret a viure en un espai pròpser i segur. Tot plegat després de l'explosió de la setmana passada a l'empresa IQOXE, a La Canonja, que va posar en evidència els problemes de seguretat de les empreses químiques del polígon tarragoní. L'alcalde Pere Segura assegura que la prioritat indiscutible i inqüestionable és la seguretat de la població i els treballadors del sector.

Segura posa en evidència també els problemes comunicatius que hi va haver i tot l'Ajuntament en ple reivindica que hi hagi controls exhaustius de la seguretat i que es revisin els protocols d'emergència.

Paraules clau:

Notícies relacionades