Back to top

De Calafat a Cambrils, el nou repte per l'ELA

Jordi Cervera i els Malalts d'Aigua ja tenen un nou repte per lluitar contra l'ELA. Qualsevol persona hi pot participar sempre que recapti un mínim de 500 € per la investigació d'aquesta malaltia.

Nedar els 23 quilòmetres que separen els ports de Calafat i el de Cambrils. Aquesta és la nova iniciativa per recaptar fons per la investigació contra l'ELA. La proposta s'anomena "Swim for ela", i està impulsada pels Malalts d'Aigua, amb el tragamilles Jordi Cervera al capdavant, i també per UpSide Down. Aquesta travessa es farà el pròxim 15 de maig per equips de 4 a 6 persones, i cada conjunt pot escollir si nedar tots a l'hora o fer relleus. Per participar-hi, cada equip ha de recaptar un mínim de 500 € per formar part del "Swim for ela".

Ni la primera ni l'última iniciativa solidària

Els Malalts d'Aigua ja havien dut a terme iniciatives solidàries per recaptar fons per l'ELA, tenen la idea de continuar i millorar. L'agost passat van nedar des de la plataforma petroliera Casablanca fins al Nàutic de Cambrils. I com l'any passat, els diners es destinaran a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls.

Swim for Ela Cambrils

La venda solidària de les ampolles de vi "Secrets de Mar" del Celler Clos Galena, que destinarà un euro de cada venda a la Fundació Miquel Valls, i un sopar solidari el 20 de maig, també formen part d'aquesta iniciativa. Tot plegat per un objectiu: aconseguir que l'ELA pugui tenir cura com més aviat millor.

Paraules clau:

Notícies relacionades