Back to top

Calma, de moment, als hospitals del Camp de Tarragona

Tant l'Hospital Sant Joan de Reus com el Joan XXIII de Tarragona estan poc tensats i lluny de qualsevol situació de col•lapse.

La regió sanitària del Camp de Tarragona és una de les menys afectades del territori català pel que fa als rebrots de coronavirus. Una realitat que es tradueix en un nombre reduït de persones ingressades als centres sanitaris de la zona. Tot i que l'Hospital Sant Joan de Reus ha rebut durant aquests últims dies pacients del Baix Penedès ingressats pel virus, la situació és tranquil•la i no hi ha risc de col•lapse sanitari imminent. 

Tendència creixent dels brots


En aquest sentit, des del CatSalut posen l'accent en la tendència actual d'augment de casos. Per això, llancen un missatge de consciència, similar al que va fer fa uns dies el president de la Generalitat, Quim Torra. Extremar les precaucions i prendre les mesures de seguretat pertinents, sobretot en joves, és fonamental per evitar nous brots de contagi. Ara l'interès és als Centres d'Atenció Primària on s'han augmentat considerablement els diagnòstics.

'No hi ha més cura, de moment, que el no contagi'


El director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, també apunta que no hi ha més cura, de moment, que el no contagi i que 's'ha de tenir clar que aquesta situació de rebrots serà permanent en el temps'. Ara mateix però la regió sanitària del Camp de Tarragona està en una situació menys preocupant que altres parts del país.

Paraules clau:

Notícies relacionades