Back to top

Cambrils aposta per ser una 'Healthy Destination'

Amb el propòsit de reactivar el turisme, el municipi posa en marxa un seguit d'activitats dirigides a tot tipus de públics.

El 2020, gairebé el 94% dels turistes que han visitat Cambrils han repetit aquest municipi com a destinació turística. Unes dades que el Patronat de Turisme de Cambrils ha exposat orgullosament. Per això, i per seguir posicionant la destinació, Cambrils renova el seu programa d'activitats d'estiu amb un seguit de propostes esportives, gastronòmiques, de lleure i culturals.

Premis Vinari de Vermut

Entre les novetats, destaca els Premis Vinari de Vermut, un concurs popular on hi participaran una setantena de marques de vermut. L'activitat serà gratuïta amb aforament limitat i tindrà lloc el 5 de juny al Parc del Pescador.

Positivisme i prudència

Activitats de ioga, infantils, excursions de BTT i la ruta de la tapa són altres de les propostes que es podran trobar durant els mesos d'estiu a Cambrils. Unes activitats que volen potenciar l'arribada de nous visitants, tant nacionals com internacionals. En aquest sentit, el consistori, tot i demanar prudència, és optimista i té esperances pel que fa a la temporada turística d'estiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades