Back to top

Cambrils cedeix el poder a la monarquia del carnaval

Humor i sàtira han estat els dos ingredients principals que han amanit el ple extraordinari de Carnaval, a càrrec dels membres de la Nit d'Artistes de Cambrils.
Carnacval

Cambrils té des d'aquest divendres i fins demà dimarts nou monarca: el rei Carnestoltes Vladimir Smirnov. Es tracta d'un personatge encarnat per l'actor Fermí Fernández i sota les ordres de l'entitat cambrilenca Nit d'Artistes, que ha col·locat a dit un nou govern municipal per 'recuperar' la ciutat, segons el parer del rei Carnestoltes.

En la sessió celebrada aquest divendres al vespre, s'ha fet sàtira de diversos temes d'actualitat cambrilenca, com és el cas del conveni entre l'Ajuntament i Secomsa, l'estat de la pista d'atletisme, el local d'entitats encara inexistent, l'auditori inacabat, el tancament de les línies de P-3 i d'altres aspectes relacionats amb el dia a dia de la vida al municipi.

Amb tot, el nou rei Smirnov ha donat per començades quatre jornades de disbauxa que arriben al seu final demà dimarts. Dimecres, paral·lelament, es donarà per iniciada la Quaresma.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades