Back to top

Cambrils celebra la Setmana del Comerç

Més d'una seixantena d'establiments cambrilencs participen a la campanya 'Compra a Cambrils i viu l'aventura' que durarà tota la setmana vinent. La iniciativa, impulsada per la Generalitat en el marc de la Setmana del Comerç, arriba per tercer cop al municipi.
Campanya comercial Cambrils

Cambrils posa en marxa la campanya 'Compra a Cambrils i viu l'aventura'. Aquest és el tercer any que la Unió de Botiguers del municipi s'uneix a la iniciativa que impulsa la Generalitat amb motiu de la Setmana del Comerç. Un dels objectius de la campanya és mobilitzar els consumidors i potenciar el comerç local. Més d'una seixantena d'establiments cambrilencs hi participaran, un augment considerable respecte l'edició anterior.

La campanya sorteja diversos premis entre els compradors que hi participin. El guanyador s'emportarà un lot de regals preparat pels propietaris dels comerços i dues entrades pel parc d'atraccions Port Aventura. El segon i tercer premi consisteix en l'adquisició de quatre entrades del mateix parc.

La campanya 'Compra a Cambrils i viu l'aventura' comença el proper dilluns i durarà fins el dissabte de la mateixa setmana. El corresponent sorteig es farà el dia 2 d'abril. 

Paraules clau: