Back to top

Cambrils es compromet amb la Igualtat de Gènere

Avui s'ha presentat el programa de les noves Jornades per la Igualtat de Gènere que començaran el 3 de març.

L'Ajuntament de Cambrils ha presentat una nova edició de les Jornades per la Igualtat de Gènere, les quals tindran lloc del 3 de març fins al 6 de maig en diferents espais del municipi. El 8 de març tornarà a ser el dia central d'aquestes jornades, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona. Aquell dia es durà a terme la lectura d'un manifest institucional al saló de Plens del consistori cambrilenc amb la intenció de donar-li el pes polític que mereix.

Diferents activitats per diferents públics

El programa de les jornades consta de 16 activitats variades dedicades a diferents públics, com  tallers, xerrades, obres de teatre i altres activitats que també comptaran amb acompanyament musical. Les activitats de la planificació de les jornades va des de tallers de defensa personal exclusius per a dones, fins a projeccions gratuites de documentals sobre dones fortes en situacions difícils, entre altres. L'objectiu és seguir inculcant els valors del feminisme per aconseguir la igualtat de gènere des de ben petits.

Jornades Igualtat de Gènere Cambrils

Oliver Klein: Cambrils és un dels municipis amb el pla d'igualtat més treballat.

El consistori vol arribar amb aquestes jornades a totes les persones del municipi, per això han programat tallers inclusius per donar l'oportunitat de participar a tothom. Uns tallers que es duran a terme a través de diferents entitats i amb l'experiència de diferents dones d'èxit en els seus àmbits, amb l'objectiu de transmetre aquest empoderament femení i trencar estereotips.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades