Back to top

Cambrils condemna l’agressió homòfoba de Festa Major

Més d’un centenar de persones s’han concentrat aquest dimecres al vespre a les portes de l’Ajuntament de Cambrils per condemnar l’agressió homòfoba que va patir un grup de joves després del concert de festa major, la passada matinada de la Diada Nacional de Catalunya.

La plaça de l'Ajuntament de Cambrils, davant de l'edifici consistorial, ha estat l'escenari aquest dimecres al vespre de la condemna pública per l'agressió que va patir un grup de nou joves del municipi el passat dia 11 de setembre de matinada, un cop acabat el concert de festa major al parc del Pinaret.

Una agressió per part de veïns de la mateixa població, vinculats a establiments de restauració de la zona del Port i que va comptar amb insults masclistes i homòfobs, tal com van denunciar els mateixos afectats.

Membres del Casal Popular El Polvorí, convocants de la manifestació, van carregar contra la falta de contundència que consideren té el govern de Cambrils davant aquest tipus de situacions i van insistir en la necessitat de posar en evidència que aquestes situacions continuen produint-se en la societat actual.

Tant els joves com la portaveu del Casal van llegir un manifest on també s'agraïa el posicionament de diverses entitats del municipi, que van donar suport als joves afectats des del moment que van fer pública l'agressió a través de les xarxes socials.

agressio homòfoba cambrils

Paraules clau:

Notícies relacionades