Back to top

Cambrils es consolida com a referent en la lluita contra l'ELA

Swim for ELA tornarà a l'aigua el 29 d'abril de l'any vinent, i nedaran els 23 quilòmetres que separen els ports de Calafat i el Nàutic de Cambrils. L'objectiu és recaptar fons per la investigació contra l'ELA.

La vila marinera de Cambrils serà l'arribada d'una travessa que començarà 23 quilòmetres enrere, des de Calafat. La iniciativa, impulsada per l'associació Swim for ELA, recaptarà fons per la investigació contra l'Esclerosis Lateral Amiotròfica (ELA). Enguany van participar en la travessa fins a 24 equips de 6 nedadors, i l'objectiu per l'any vinent és arribar als 30 grups de participants. D'aquesta manera, Cambrils es consolida com a referent en la lluita contra aquesta malaltia.

El propòsit de Swim For Ela és que la Calafat-Cambrils se celebri cada any i s'erigeixi en la primera travessa de referència del calendari anual. El gener de l'any vinent s'obriran les inscripcions.A banda de la recaptació que s'aconseguirà a través de les inscripcions, de cara a l'edició de l'any vinent també hi haurà la venda solidària de les ampolles de vi "Secrets de Mar" del Celler Clos Galena, que destinarà un euro de cada venda a la lluita contra l'ELA.

Aconseguir fons per l'ELA

Els diners que es recol·lectin es destinaran a l'Institut d'Investigació de Bellvitge, la Fundació Miquel Valls i la Fundación Luzón. En l'anterior edició, entre totes les accions que es van realitzar, es van recaptar fins a 72.000 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades