Back to top

Cambrils es deixarà prendre el pèl per una bona causa

Cambrils tornarà a deixar-se prendre el pèl literalment per una bona causa. Diumenge una vuitantena de barbers i perruquers oferiran els seus serveis al passeig Marítim a canvi de donatius per la investigació contra el càncer infantil
Cartell Deixa't prendre el pèl

El Passeig Marítim de Cambrils es convertirà de nou en el centre de la solidaritat. Aquest diumenge 17 de setembre, una vuitantena de barbers i perruquers participaran en la iniciativa 'Deixa't prendre el Pèl'. Es tracta d'una proposta que arriba a la seva segona edició i està impulsada pel barber Xavi Torrente. L'acte compta amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils i que destinarà els diners recaptats a la investigació contra el càncer infantil que realitza l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. El nombre de professionals ha augmentat respecte l'any passat; concretament, en són vint més. En la primera edició es van recaptar 12.700 euros, una xifra que enguany l'organització augura superar. Tal com apunta Torrente, l'any passat es van dur a terme uns 500 talls de cabell i barba, mentre que aquest cap de setmana s'espera que siguin 800. Com a novetat d'enguany, els participants rebran com a obsequis vals 2x1 a PortAventura i entraran en el sorteig de diversos premis que seran proporcionats per la trentena de patrocinadors que s'han adherit a la causa.

La investigació és vital pels infants que pateixen aquesta malaltia, ja que no es pot prevenir i cada cas és un món a l'hora de ser tractat. Cada any, es diagnostiquen a tot l'Estat 1.200 casos de nens i nenes que pateixen aquesta malaltia. D'aquests, uns 250 són tractats a l'Hospital Sant Joan de Déu, punter en l'estudi del càncer infantil.

Paraules clau:

Notícies relacionades