Back to top

Cambrils dona el tret de sortida a la 13a Fira Marítima

El certamen amplia l’espai habitual cobrint la totalitat del frontal marítim i s'espera augmentar també l'afluència de gent, superant els 15.000 visitants durant els 3 dies de la fira.

Cambrils es converteix en l'epicentre del món de la nàutica amb la 13a Fira Marítima de la Costa Daurada organitzada pel Club Nàutic del municipi. Una cinquantena d'expositors presenten les novetats del sector en un esdeveniment que es recupera després de dos anys de pandèmia.

Al llarg dels tres dies del certamen es desplegarà un intens programa d’actes que inclou activitats com sortides en vela lleugera, creuer i rem; batejos d’esports nàutics o demostracions de salvament i seguretat marítima. A l’Espai del Coneixement de la Fira s’han programat també xerrades i conferències de diversos expositors i professionals.

Una de les cites destacades dins la fira serà l’acció solidària Swim For ELA, 23 quilòmetres en aigües obertes que els nedadors i nedadores de Malalts d’Aigua i Upside Down Challenge portaran a terme duran el diumenge.

Paraules clau:

Notícies relacionades