Back to top

Cambrils engega unes noves jornades per als bons tractes

En el marc del 25-N, el Dia de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, se celebraran tallers i activitats culturals fins al mes de desembre.

Fins al dia 7 de desembre, la vila de Cambrils celebrarà un bon grapat d'activitats per a l'educació contra la violència masclista. Entre altres, aquest dijous 3 de novembre hi haurà una projecció cinematogràfica, de la pel·lícula 'Sands of silence', que tindrà un col·loqui posterior sobre violència sexual, també divendres 18 hi haurà un taller debat sobre relacions sexoafectives i el mateix 25 de novembre, Dia de l'Eliminació de la Violència contra les Dones, hi haurà una taula rodona sobre educar pel respecte, com també es llegirà el manifest institucional

Des del mateix consistori celebren la llarga trajectòria de la societat cambrilenca, pel que fa al treball contra la violència masclista. També, posen èmfasi en l'educació i els tallers que van dirigits als joves. La programació teatral d'Escena Cambrils també s'ha adaptat a aquestes jornades, amb obres com 'Infanticida' i 'Guillermotta'.

Paraules clau:

Notícies relacionades