Back to top

Cambrils entrega la corona del vòlei platja català

L'estoniana Kadri Puri i la lituana Erika Kliokmanaite han assolit el títol de campiones de Catalunya en categoria femenina, mentre que Elio Carrodeguas i Dexter Edwards l'han guanyat en categoria masculina

El 'Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour 2022' s'ha decidit aquest cap de setmana a la platja del Regueral de Cambrils. És el torneig amb més nivell del país, i aquesta ha estat l'última prova després de les set que s'han disputat des del mes de maig.

En categoria femenina, l'estoniana Kadri Puri i la lituana Erika Kliokmanaite s'han emportat el títol per quarta vegada, un títol que estava en mans de Nuria Bouza i Nazaret Florián. Puri i Kliokmanaite han guanyat la final per 16-21 i 18-21 davant d'Elena Peinador i Ester Ribera. Pel que fa a la disciplina masculina, el veneçolà Elio Carrodeguas i el barceloní Dexter Edwards han aconseguit el títol substituint així els vigents campions, els veneçolans Hernán Tovar i Rolando Hernández. El binomi format per Carrodeguas i Edwards s'ha imposat a Carlos Mora i Òscar Aliseda per 21-17 i 23-21 Tot plegat a la seu que més vegades ha albergat la final.

Cambrils, seu fixa

Les dues darreres proves, celebrades a BadalonaEmpuriabrava, han estat considerades "màster" i, per tant, han tingut un valor superior a la resta. Cambrils és una seu fixa en aquest circuit des dels últims set anys, quan es va estrenar l'actual format de competició. En total, durant el cap de setmana, 16 parelles, vuit masculines i vuit femenines, s'han jugat el títol. Aquest diumenge, ja n'han quedat només vuit, que han disputat les semifinals i la final.

Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2022

FOTOGRAFIA: Federació Catalana de Voleibol

Paraules clau:

Notícies relacionades